Lea Concept | Bejlas
15677
page,page-id-15677,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Bejlas

bejlas-small-300x206

Bejlas vetevärmare var bland de första vetekuddarna på marknaden. Sedan slutet av 1990-talet har Bejlas tillverkat vetekuddar av finaste linnetyg fyllda med ekologiskt och KRAV- odlat vete från Dalarna.

En hållbar produktion

Vi har egen produktion av våra vetevärmare vilket gör att vi fullt ut kan kontrollera produkternas kvalitet. Vetet i våra produkter tar vi direkt från närliggande gårdar till vår produktion vilket gör att vi har kunskap i var vetet i våra produkter kommer från. Från vilken gård och från vilken skörd.

Produktionen av kuddarna sker utanför vackra Solvarbo, utanför Säter i Dalarna. Kuddarna är tillverkade av ekologiskt linnetyg och fyllda med ekologiskt eller KRAV-odlat vete, beroende på skörd och årstid.

I vår produktion strävar vi efter att ha en så hållbar produktion som möjligt. Skörden av vetet, produktion och lager av produkterna ligger allt i en radie av 2-3 mil – en lokal och hållbar produktion! Idag köper vi vårt linnetyg ifrån ett annat EU-land men vi arbetar med, och har som mål, att på sikt även där enbart arbeta med lokala tygleverantörer.

Fördelar med Bejlas vetevärmare?

En vetevärmare ger värme och avslappning till hela kroppen och har en unik förmåga, tack vare vetets egenskaper, att bevara värmen länge. Genom kuddens utformning och vetets runda kärna formar sig vetevärmaren bra på kroppen. Kombinationen av kuddens tyngd och värme gör att spända muskler slappnar av och en skön avslappnad känsla sprids i kroppen.

Bejlas vetevärmare är tillverkade helt i linnetyg. Linne ger en skön känsla mot huden och hållbart. I Bejlas sortimentet finns ett brett utbud av produkter, från traditionella vetevärmare till specialdesignade för barn.

Varm eller kall?

En vetevärmare används oftast varm men kan med fördel även användas kall. Testa!
En kyld vetevärmare ger skön kylande lindring till muskler, hudvärk, trötta och svullna ben eller skönt svalkande en varm sommardag!

Arbeta med Bejlas 

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Bejlas eller kanske använda i behandling vid massage etc. Kontakta oss gärna för mer information och priser.

Bejlas-3