Lea Concept | Om oss
15640
page,page-id-15640,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Om oss

Allmänt

LEA Concept AB grundades 2012 av Lovisa Andersson och Erik Andersson och övertog då de befintliga varumärkena Izumi och Bejlas Gåva, varumärken som funnits på marknaden under flera år. Inom företaget finns flera års erfarenhet från hudvårdsbranschen och SPA samt försäljning och marknadsföring.

Hållbart arbete

För oss är det viktigt med hållbarhet och att se till de möjligheter som vi har i vår närhet. Vi är ett litet förtag men vi försöker så gott vi kan med att arbeta med att ha ett så hållbart miljötänk som möjligt i vårt arbete. I vår tillverkning av vetevärmare använder vi vete skördat nära den egna produktionen och våra produkter inom Izumi tillverkas i Sverige. Vi strävar efter att arbeta med lokala leverantörer gällande till exempel tryck av marknadsmaterial samt inköp av emballage och råvaror till produktion.

Kund hos oss?

Som kund hos oss väljer du fritt bland våra varumärken. Genom vår kunskap och erfarenhet hjälper vi till med att komma med förslag på passande produkter för den aktuella verksamheten.
 Som kund ger vi dig redskapen för att lyckas med våra produkter och ger konkreta sälj – och marknadsföringstips.

Stora eller små volymer? Som kund hos oss bestämmer du vilken volym du vill köpa in. Vi har inga volymkrav utan som kund väljer du själv den volym som önskas. Vi ser gärna att våra kunder arbetar inom relevanta branscher där våra produkter passar väl in.

Varumärken och produktområden

LEA Concept arbetar idag med de egna varumärkena Izumi och Bejlas. 
Izumi är ett hud- och hårvårdsmärke, med inriktning bland annat mot SPA och hotell, och inom Bejlas står vetevärmare i fokus. LEA Concept arbetar även med LEA Label, ett produktområde där egna produkter inom hud – och hårvård utvecklas, private label produkter.

Hur arbetar vi?

Vi på LEA Concept erbjuder, förutom våra varumärken, full support till våra kunde då vår målsättning är att genom ett nära samarbete med våra kunder fungera som ett naturligt bollplank samt ge råd och hjälp som lyfter hela kundens verksamhet. Vi tror på att växa och utvecklas tillsammans med våra kunder, ha en öppen kommunikation och detta för att skapa långvariga och givande relationer.

leaconcept_logo_0011